Sex correspondentie regeert hoe hem over zijn verlangens te vertellen

Als je een paar glazen heet dronk en het lijkt al dat er geen sexy en bevrijdde dames in de wereld zijn dan jij – Verwijder je telefoon! En als het nog steeds besliste over dergelijke experimenten met je man, stel je dan je reactie voor wanneer je het hele archief van je virtuele flirt in de ochtend zult herladen. Maar het is beter om dergelijke berichten en foto’s niet te verzenden als je dronk.

Juiste tijd en plaats

Stel je deze situatie voor: hij is op een belangrijke vergadering of zelfs in een cirkel van zijn vrienden achter een glas bier, en je besloot de man aan de vroege aankomst thuis te wijzigen. Stuur hem een ​​foto van mijn blote kist, en hij opent je sms voor zijn baas of de neus van een vriend! We zijn er zeker van dat je echt iets trots hebt. Maar het is nog steeds de moeite waard om al je talenten aan andere mannen te tonen. Idealiter, natuurlijk, stuur natuurlijk vergelijkbare foto’s op zijn verzoek of tijdens seksuele correspondentie.

Niet langzame snelheid

Er is niets ergers tijdens erotische correspondentie dan een lange wachttijd van het antwoord. Je denkt je voor, je vertelde hem in elk detail je seksuele fantasie, en hij ging voor de lunch! Ja na dit niet alleen flirten, wil je meestal niet communiceren. Daarom, als u besluit om uw tijd aan soortgelijke entertainementen te wijden, is het beter om lang niet lang af te leiden, intens ritme en wacht op snelle berichten!

Toon creatieve vaardigheden

Natuurlijk lieg je niet in kanten ondergoed op zijden lakens, en de kaarsen spelen geen schittering op je naakte borst. Hoogstwaarschijnlijk, op je oude training en een gek manka, maar waarom zou hij erover weten? Toon een fantasie in alles – van zijn uiterlijk voor de atmosfeer om je heen. Dit is een andere realiteit waar alles precies zal zijn zoals je wilt.

Vertaal het onderwerp niet

“Ja, je roede is al bij de ingang van mijn paradijspoorten. Trouwens, vergeet niet om toiletpapier, schattig te kopen, “- het voor de hand liggende einde van elke seksuele correspondentie. Als het gaat om onbevoegde dingen die niet gerelateerd zijn aan jou of je seks, verdwijnt de opwinding onmiddellijk, we terugkeren allemaal naar de realiteit zonder plezier en genieten ervan.

Voel zijn verlangen

Lees zorgvuldig het verlangen van je man. Hij schrijft dat hij het slipje van je wil verwijderen en je stuurt je meteen naar reactie: “Ik heb niets voor mij, ik verklaar volledige gevechtsbereidheid”? Wel, wat zijn dingen? Dit is geen solo-nummer, maar tenminste een duet. Luister en voel je partner zodat je correspondentie https://perlaenergy.com/roof-top-solutions/ echt emoties en verlangens is, en geen enkele masturbatie met een vibrerende telefoon.

In plaats van duizend woorden

Aarzel om hem precies te schrijven hoe je seks met hem wilt hebben? Het gebeurt dat woorden te vulgair of fit lijken om zo’n geweldige daad van liefde te beschrijven. Probeer Smiley te gebruiken! Nee, geen blundering als een antwoord op een verzoek om hem over zijn fantasieën te vertellen, maar betonglimens met de lijn van traditionele en meest populaire seksuele poses. Let op de nieuwe smilex-applicatie – grafische geanimeerde taal voor emotionele communicatie over liefde en seks. Smilex Dictionary is ontworpen voor een breed scala aan generic cialis emoties en acties, die verliefd op een stel niet altijd werkt met behulp van tekst, of wat je wilt, maar het is niet handig om vrienden te vertellen.

    Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *