Hoe belangen terug te keren in seks Openbaring tien mannen over wat ze leuk vinden

“Ik hou van slow seks met een overheersing van orale genegenheid aan beide kanten. Veel kussen, harde strelen, likken van willekeurige delen van het lichaam. Klas!”- Mikhail, 25 jaar oud.

2. Aan kant

“Ik vind het leuk als we aan mijn zij liggen, tegenover elkaar, omdat het het dichterbij brengt, en in elke richting kan draaien, van Timide Caresses om agressie te houden. We kijken in de ogen, we kunnen de snelheid en intensiteit van seks controleren. Ze zegt dat zowel de clitoris in zo’n pose ontvangt wat hij wil, en dit is vooral leuk, “Evgeny, 35 jaar oud.

3. Knieën op schouders

“Ik boog niet op grote waardigheid, maar in zo’n houding vinden we het leukst. Ze ligt op zijn rug, gooit haar benen op mijn schouders – en alles blijkt in de beste vorm, cheap levitra pills “Ivan, 29 jaar oud.

4. Seks op de stoel

“Onze favoriete optie is seks op een stoel of stoel. Ik zie alles en bereikte alles, inclusief haar borst en clitoris. DELETE Ik ken veel mannen die houden van pose "Ruiter integendeel", Om naar de billen te kijken, maar ik ben bang, plotseling zal ze me iets pijn doen, “Peter, 31 jaar oud.

5. Doggi-stijl

“Mijn favoriete houding! In het leuk vindt alles: hoek, beoordeling, gemak, “- Boris, 27 jaar.

    Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *