Seks na bevalling lessen na een lange pauze

Seks na de bevalling

De laatste keer dat we iets maandelijks hadden op de vierde zwangerschap. Het verlangen van haar man heeft een verminderde verhouding tot de grootte van de buik. Nee, hij hield zijn hand voorzichtig, romantisch zuchtte. Maar nu keek ik me aan als een heilige, ongeschikte voor vleselijke jea. De man liep ‘s nachts achter de pompoensap, schudde me, bond de schoenveters en eenmaal per twee weken hielp het me in de kliniek. Maar de echtelijke schuld was niet in rekening gebracht. Zo zijn hier hoge relaties.

Dus de goede helft van de zwangerschapseks die ik net heb gedroomd. In directe, onderweg, logisch. Ik kon alleen slapen en dromen, hoe, waar en in wat de poses bezitten, zal ik abrupt over mijn man, zodra ik geconfronteerd wordt.

En hier gaf de bevalling. Erotische dromen die ik stopte stopten – waarschijnlijk omdat ze geen eigendommen hebben om permanent wakker te dromen. En seks, om het mild te zeggen, wilde het niet. Hier om te slapen en iets te eten, naast het boekweit met gekookte kip – ik wilde, maar er is geen seks. Het voordeel in het Maternity Hospital kreeg een memo waarin het onder andere werd gevreemd: “Echt weken om te onthouden van seksleven”.

Over het algemeen, gezien het alboven, is het feit van seks voor mij een behoorlijk experiment.

Rook zonder vuur

Na de laatste twee maanden werd gedacht dat het tijd was om haar man te belonen voor geduld, begrip en in het algemeen om zo goed te zijn. Ja, en de redacteur beloofde, maar zolang het bijna als de klassieker gaat: Dedine is al naderen, en er is geen seks.

Ik beken, de eerste keer na het bevallen, ik ging de liefde bedrijven, als een vrijwilliger in oorlog: zonder veel verlangen, maar met het gevoel dat dit mijn plicht is. Uiteindelijk hoeven we geen gebroken vijand naar mijn gebieden te brengen.

Ik begon alles van de ochtend te plannen. Spontaniteit is nu niet ons geval – op elk moment zou ik “UA-UA” kunnen breken, meldt dat de hoofdpersoon in de familie besloot om kleding te bijten of te veranderen in droog.

Zolang de zoon sliep, kauwde ik een hele grain brood, lees de artikelen over seksexperimenten opnieuw en herinnerde me hoe ik me in de vrouw in een vrouw in de vrouw in experimenten met de BDSM kleedde en hoe de man een vogelpen vloog, toen we oefenden In het Chinese boek. Geïnspireerd. En hier hebben we handen voor seks. Liever niet zo: eindelijk, niet alleen de handen bereikten het geslacht. Maar ren voor (vijf minuten), ik zal zeggen dat de focus mislukt.

Vroeger was ik bezorgd dat na het bevallen “daar,” vraag ik om vergeving voor fysiologische details, alles zal met een fluitje vliegen. Niet dat ik je man onderschat, simpelweg gebaseerd op het feit dat er onlangs een hele persoon was. Ik ben uitgedrukt door de taal van het Chinese boek, ik dacht dat ik nu een Jade-paleis was, maar het bleek jade-split te zijn. Zelfs geen opening, maar een spleet. Dat volgens mijn schattingen met een fluitje had gevlogen, het gebeurde niet, zelfs met kraken. De foto werd aangevuld door zuivelrivieren, die uit de kusten kwamen in de geringste excuses naar mijn borst.

In het algemeen, aan het einde van deze vage actie, hing de man gewoonweg over mij op de langwerpige handen, vrezende om een ​​buitensporige televisie te maken.

Oliën in het vuur voegden een hond toe. Onze hond heeft een vreugde kussen – hij zal het laten bezitten dat ik soms puur vrouwelijk benijd ben. Dus, ergens in het midden van het proces schreeuwde de hond op het laminaat naar de bank, het stond met een halve minuut, waargenomen. Toen werd het uitdrukkelijk geeuwde in zijn hele toothy-mond, zeggen ze: “Eh, Sala-A-AGI,” en bemand naar zijn kussen. Nou, geen hond?!

De hele dag vroeg ik mezelf een vraag “wat te doen?”En volledig onbewust het heiligen van het kind” verdrinkt een bruin soepel van een oude vijver. “Wat was erg leuk voor haar man.

Met passie

Ik kwam niets beters mee dan om het internet te vragen, wat hij hierover denkt, maar hij reageerde alleen door verschillende bijna nutteloze referenties. Uitverkocht vanaf daar een paar gebalanceerde raden, vroeg om een ​​forum op de “Maman”, verbonden gezond verstand. In een woord, duidelijk de problemen bepaald en probeerde oplossingen te vinden.

Probleem: man stop met kijken naar me als een vrouw.

Ze praatten met me: trek haar man niet met zichzelf in het ziekenhuis, anders wil hij je niet langer willen. Ja, hij is van die vreemde dappere mensen die alleen zijn, gaan met hun vrouwen in de Maternity-afdeling. Ik zag alles, ik heb aan alles deelgenomen, hoewel ik tegen was. “Dit zijn de gezamenlijke bevalling,” ik verpletterd totdat ik naar mezelf keek in de spiegel. Het feit dat ik elke dag een echtgenoot van het werk heb ontmoet, zag erger dan de bevalling uit de meest extreme hoek. Op het hoofd is een saaie staart, op t-shirt het hele palet van de vitale activiteit van kinderen. Met deze situatie, het de schuld van haar man in het feit dat hij me nu niet wil, was het op de een of andere manier oneerlijk.

oplossing: Oma werd genoemd. En ik had ongeveer drie uur voor de voeding, die ik in de schoonheidssalon doorbracht. Ik heb alles beheerd – van manicure tot kapsels. En zelfs sliep terwijl ik een string was.

‘S Avonds vochten de man. Oog opgevangen vuur, het bereikte echter geen actieve acties. Maar met coliek op die avond heeft niet gevochten zonder gemartelde verlieshuisvrouw, maar een mooie vreugdevolle moeder en een vrouw.

Probleem: echtgenoot buiten toegangsgebied.

Ik slaap met het kind. Echtgenoot en vader zijn nog onafhankelijk geweest op de bank in de volgende kamer – het was handiger voor iedereen. Alleen dit droeg niet bij aan de hervatting van seksuele activiteit. Vroeger gebeuren, draaien, per ongeluk, probeer je – en op! – Liefde gebeurde. Nu werd ik wakker voor het voeden en, terwijl het kind hij at, lag en dacht: “Nu de prefiguur en KA-A-AK binnenvallen haar man voor een bank”. Met hetzelfde gedachte werd ik wakker voor de volgende voeding en vreesde het opnieuw veilig met haar.

oplossing: Retourneer een echtgenoot naar bed. Hij kwam vreugdevol voor ons met haar kussen en deken. Uitkomst: een beoordelingsster op mijn helft sliep een jonge vader, in het midden van het bed – een groot kussen voor zwangere vrouwen, die de zoon van manless elleboog scheidde, dan, eigenlijk, de zoon van de zoon in mijn helft. En voor de tien resterende centimeter – i, vat. Ik nadenkte niet eens aan seks, maar heeft per ongeluk haar man pijn gekwetst door het kind en het kussen was moeilijk. En wat kan seks zijn door de baby en kussen?! Ik ben begraven in de duisternis en probeerde te raden wat een melodie de geliefde smeert. ‘S Morgens zei hij, geeuwt, dat hij helemaal niet sliep. Ik heb het bijna geslagen.

Probleem: retour romantiek.

Hoewel deels. Dit drong erop aan de auteurs van artikelen die op aanvraag zijn gevallen “seks na de bevalling, tips”.

oplossing:Ik heb meteen toegegeven aan herinneringen, zoals in de oude dagen, voor iedereen, kwam ik constant iets mee. Van de Hawaiiaanse feest voor twee op het balkon gewijd aan het kopen van een nieuw badpak, voordat ik in een seksuele serveerster veranderde bij de gelegenheid dat ik eindelijk de kool heb beheerd.

Over het algemeen verzamelde ik met gedachten en. bestelde sushi. Ouder, blijkbaar. Toen werd echter, gekleed, gekleed in een huisdressing robe, gewaaid door een sjaal en een sjaal achter de boog. Drew een spons met een boog, pijlen naar de oren, op de top bouwde een stel en stopte twee sticks van de sushi ingesteld in. Het kind was gekleed in een helder sputum van vier maten groter en ingetogen door een zwart kant. Het bleek geisha en een kleine pocket samurachik.

Eer de eerste om deze maskerade waarderen viel op de koerier – gekleed, dacht ik niet dat de deur behalve ik, tot op zekere openen. Verrast koerier raakte eerst de kaak over de drempel, dan werd het subtiel gevraagd om roebels te betalen, en niet door yen.

Onze thuis Japan heeft ook onder de indruk. Het kind heeft op de een of andere manier wantrouwig gesoldeerd om verdacht te slapen, en we hebben de maaltijd verraden –

kamagra 100mg kopen

de man ging sushi, en ik pissig de boekweitstokken. Vrij snel besloten we dat sushi kan en wachten. Maar het was de moeite waard om met me te trekken Terry kleding, het huilen van kinderen ging uit. “Plan een bank, en ik zal nu terugkomen,” fluisterde ik zo veel mogelijk en redde in de kamer. Daar ben ik zo mooi, uitgeschakeld over de zevende aanpak “Lepel Sneeuwende Sneeuw, Nacht Goes Big” vlak bij het babybed. Ja, ik besloot om onze baby met een baby samen in de hoop weer te verwaarlozen om een ​​partner op een familiebed te vinden. Ergens door de droom hoorde haar man in zijn oor fluisterde: “Hé, Japan, laten we je naar bed brengen!”Maar ik kon niet wakker worden. Alweer.

Probleem: ik spreek subtiel, de kwestie van paleizen en scheuren.

Het bleek dat het niet bekend was voor degenen die onlangs de bevalling waren (en hun echtgenoten). De eerste keer na levering is misschien niet genoeg van het natuurlijke smeermiddel, daardoor droog in de vagina en andere moeilijkheden.

oplossing: Gebruik smeermiddelen. Welnu, verandering poseert op zoek naar het meest comfortabele. De uitvinder van het smeermiddel dat ik wil zeggen een enorme bedankje van het gezicht van alle jonge moeders, en de pose die we de meesten de zendeling benaderen – nu niet te dik.

conclusies

  • Ongeacht hoe moe, vóór de komst van de man, moet je een schoon t-shirt dragen en een paar keer een spleet zwaaien. En denk na over iets goeds.
  • Retourneer een echtgenoot in het algemene bed is niet het meest succesvolle idee. In elk geval, zolang de zoon en het zwangere “kussen met ons slapen.
  • Romantiek en lange preludes zijn goed, maar je kunt uitstellen. Want, die kostbare tijd voor een snack heeft uitgegeven, kunt u het hoofdgerecht niet bereiken.
  • Over pijn en onaangename sensaties zijn niet nodig. Maar over het feit dat de gedachte “slaap!”Terwijl hij meer opwekt dan het soort naakte echtgenoot, is het niet nodig om te zeggen.
  • En vooral – meer oefeningen. Velen beweren dat na de bevalling seks helderder wordt. Ik weet het nog niet, maar het lijkt erop dat we op de goede weg zijn – we hebben nog steeds seks en elke keer dat het beter en beter wordt. Trouwens, de hond kwam niet meer.

Het zal na zijn

Zwangerschap en passie kunnen samen bestaan?

Canadese gynaecologen berekenden dat ongeveer 75% van de vrouwen tijdens de zwangerschap minder vaak seks heeft en slechts 6% – vaker dan voorheen. En deze minderheid Oh hoe goed! Het lichaam van een zwangere vrouw is eenvoudig aangepast om te genieten: bloed stakt aan de organen van een klein bekken, waardoor je sterker voelt, de borst wordt meer, tepels zijn gevoeliger, het orgasme komt sneller en duurt het. Elke vijfde zwangerschap ziet vaak erotische dromen die zijn voltooid door een orgasme. En de productie van hormoon van vrouwelijke aantrekkelijkheid – oestrogeen – gewoon rollen! Het is niet verrassend dat bijna een derde van de mannen hun partners vindt tijdens de zwangerschap extreem verleidelijk.

Passie kan en zou moeten zijn. En de constante reflectie voorkomt haar, zelfanalyse en andere. Je moet gewoon de hersenen uitschakelen en het lichaam inschakelen. Trouwens, in het proces van de bevalling, is deze vaardigheid ook nuttig.

Dus je kunt ontspannen en genieten?

Vol. En oordelen naar onze gegevens, meer vrouwen dan 6%. Dus als je in hun nummer bent, geniet ervan! Onbeschermde seks met een gewone partner is nu handig voor u en baby. En vooral – u kunt zich geen zorgen maken of zwangerschap komt of niet.

Maar onmiddellijk kamagra 100mg na de bevalling komt de achteruitgang?

Ten minste fysiologische veranderingen profiteren niet van seksualiteit en aantrekkelijkheid.

Als we het hebben over het veranderen van de grootte van de vagina en borstvorm, dan zijn de angsten van vrouwen op dit gebied typisch, maar niet te onderbouwd.

Ten eerste is er niets in de vagina dat het een keer en voor iedereen kan strekken. En het gevoel van grootte wordt veroorzaakt door een behoorlijk ander: de interne organen hebben meer tijd nodig om op te staan, omdat vóór die negen maanden ze druk waren, gecomprimeerd als een groeiende baarmoeder. Iemand grijpt een paar maanden, iemand heeft een jaar nodig.

Vergeet de oefeningen van Kegel niet – de snelle en langzame compressie van de spieren van de vagina, ze kunnen overal en op elk moment worden gedaan. Je kunt naar vombildling-cursussen gaan, er zijn nadering van intieme spierentraining. Hun goede staat zal de partner verrassen en zal een vrouw gemakkelijker worden om orgasme te bereiken.

Kist na het voeden van periode is echt enigszins afgenomen en de vormen zullen ronddraaien. Maar na verloop van tijd zal alles normaal komen, het zal als zwangerschap zijn. Trouwens, het invullen van het verlies van elasticiteit niet. Dit is nogal schuldig aan een grote buste, plotselinge gewichtsschommelingen, roken, genetica en leeftijd. En de borstvorm zal verslechteren vanwege een scherpe stopzetting van borstvoeding en ongepaste klagende techniek.

En natuurlijk heeft de postpartum verandering van de figuur geen invloed op de normale relaties in het paar. Gewoon de geboorte van een kind is een grote shake, omdat iedereen moet leren op een nieuwe manier te leven en extra rollen te beheersen. Het leven wordt meer, en spontaniteit – minder (zo niet als een plotselinge wakker wordende baby). Volgens statistieken gebeurt meestal de echtscheiding in het tweede jaar van het leven van het kind, wanneer het duidelijk wordt dat het gezin voor altijd is. Wat kun je doen, niet iedereen wil groeien.

Veel gebroken meisjes geloven dat Cesarean Section een goed alternatief is voor natuurlijke arbeid. Geen pijn noch trekvagina. Maar Cesarean is geen cosmetische procedure, maar een serieuze werking die mama en kind in moeilijke gevallen bespaart. Volgens WHO-normen vereist operationele interventie een maximum van 15 geslacht uit 100. Ja, de vagina is onaangeroerd, maar de ketting verschijnt op de baarmoeder, die problemen kan toevoegen tijdens de volgende zwangerschappen. Cesarean-sectie is gevaarlijker voor het leven van een vrouw dan gewone bevalling. Ja, en een lange periode van herstel na een langetermijnbewerking is moeilijk te combineren met de zorg voor de baby.

Wat betreft de mogelijke pauzes, ze zijn niet altijd, hetzelfde als de behoefte aan episotomie (chirurgische dissectie van het kruis en de achterwand van de vagina). Deze beslissing neemt een arts en een vrouw om het risico op pauzes te verminderen, moet door de lijster worden genezen: het maakt stoffen met brokkelig en bemoeilijkt de overlapping van naden.

Tot het einde van de borstvoeding over gewichtsverlies zal moeten vergeten? Geen voeding, geen training – ze beïnvloeden de kwaliteit van melk.

Studies hebben aangetoond dat vrouwen die natuurlijke voeding oefenen, sneller en gemakkelijker afvallen dan kunstmatige moeders. Verpleegverbruik ongeveer 500 extra calorieën per dag vanwege hun nieuwe supercoperatie om melk te produceren. Ook kwamen wetenschappers erachter dat degenen die de borsten voeden, lichter zijn door vet en snellere oogstende heupen. Wat betreft fysieke inspanning, dan kan het bedrag, de kwaliteit en de smaak van melk ernstige langetermijntrainingen beïnvloeden, maar niet lichte fitness of zwemmen.

Geen tijd om de sportschool te bezoeken? Je kunt thuis doen, met een kind. Hef het op, squat met hem bij de hand. Één snel lopen van een slede! In het algemeen, op verzoek van “fitness met een baby” in het netwerk kunt u veel nuttig vinden. Kinderen zulke oefeningen vinden ook leuk. Alleen laadt op de pers, ongeacht hoeveel het zo spoedig mogelijk in orde wilden, de eerste drie maanden moeten worden gedoseerd.

Borstvoeding is de ergste van afrodisiaca; totdat je het eten stopt, verschijnt het verlangen niet. Het is waar?

In het Animal World Prolactin – een hormoon dat verantwoordelijk is voor de productie van melk, remt de seksuele aantrekkingskracht. Maar mensen tijdens de evolutie ontwikkelden het vermogen om seks te hebben en tijdens het geven van borstvoeding – het was gunstige aard, zodat het paar niet kapot ging, omdat een vrouw met een baby erg moeilijk te overleven was. En als prolactine de aantrekkingskracht kan verminderen, dan het hormoon van liefde oxytocine, waarin een verpleging moeder en een kind letterlijk baden, integendeel, verhoogt het vermogen om te ontspannen en te genieten van intimiteit en een orgasme te genieten. Sommige vrouwen na de pauze willen de partner zo vaak mogelijk, vooral omdat het gevoel van seks intenser wordt. En iemand heeft tijd nodig en ondersteuning om terug te keren naar seks.

Er is echter één ongemak: als gevolg van het verminderde niveau van oestrogeen tijdens intensieve borstvoeding, is smeermiddel erger, dus smeermiddelen uit de apotheek zijn beter in het begin.

Gynaecologen verbieden seks 6-8 weken na de bevalling. Maar volgens statistieken kan ongeveer een derde van de vrouwen niet bestand zijn tegen. Een andere derde begint seksuele avonturen van Cunningus. Dus praten over de totale afwezigheid van het verlangen hoeft het niet te doen. Maar de bevalling en het voeden zijn geassocieerd met een grootschalige hormonale perestroika, en het is onmogelijk om te voorspellen hoe het organisme van een bepaalde vrouw erop zal reageren. Het belangrijkste is niet bang te zijn en niet om de horrorverhalen en mythen te geloven, en dan komt alles in orde. En nog beter.

    Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *