TELENDLIANCE – Second Life Game in Virtual

De eerste ideeën van teledaloïden werden geadopteerd door de bedrijven die in de seksindustrie werken. Het idee is eenvoudig: je hebt een geavanceerde dildo, je partner heeft een kunstmatige vagina. Beide apparaten zijn op de computer aangesloten, u gaat naar Skype en na een kort voorspel beginnen de juiste bewegingen te maken. Tegelijkertijd zowel je speelgoed als signaalontvangers van een partner en zenders. Dat wil zeggen, je bewegen in jezelf, en je vriend voelt op zijn penis alle tinten van je bewegingen. Op dezelfde manier, als hij het initiatief op zichzelf wil nemen, kunt u ontspannen en genieten van zijn inspanningen. Snelheid, intensiteit, richting – Dit alles wordt via internet verzonden en op dit moment zie je elkaar op de monitorschermen sildenafil kopen. Allemaal zoals in het leven. Bijna.

Tweede leven

Interessant is dat het assortiment van speelgoed voor vrouwen vele malen meer en meer divers is dan voor mannen. Polls tonen aan dat meisjes vaker bezig zijn met virtueel seks. En ze doen het niet alleen met mannen. Bovendien: u kunt gewoon een kit van vrijwel fysiek genieten kopen en toegang geven tot uw bedieningspaneel om elk teken te gebruiken, zelfs onbekend – het voegt alleen de ernst van sensaties toe.

De term “Teledliance” verscheen in de jaren 70 en stelde hem voor een van de oprichters van de Internet Ted Nelson. Het dacht aan het wereldwijde netwerk als communicatiemiddel. Volgens zijn idee moest internet een menselijke stem verzenden voor verre afstanden, het beeld en (!) Voelen. Na jaren liet de technologie mensen zien om te zien en te horen, en nu eindelijk elkaar voelen met behulp van computers.

https://tk-shopping.com/ll-bet365-nigeria-review-2022-7/

    Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *