Amur Games met Penis Maak een echte erotische show!

Mannen dol op wanneer een favoriete vrouw tot zijn penis behoort met dezelfde streling, tederheid en zorg, zoals hijzelf. Wil je je man verrassen met iets ongewoons en spectaculair? Wij ook! En op zoek naar kennis en inspiratie gingen we naar het Sex Sex Education Center voor het “Mannelijke orgasme in je handen”. Natuurlijk hebben we nu een haast om informatie met u te delen.

Handmatige en orale technici zijn misschien ongelooflijk: breng het mannelijke orgasme dichterbij of vice versa – duw de piek van plezier en maak het helderder en scherper. Ja, nu zal het zijn, je zult alle emoties van je geliefde man beheren! Maar https://www.jorditoldra.com/contacte/ wees voorzichtig: hij heeft nog steeds de macht nodig om u te bevredigen. En we vergeten niet om voor het vrouwelijke plezier te zorgen: gebruik smaak, gearomatiseerde en opwarmerende smeermiddelen. Bijvoorbeeld bedrijven Slecht – toonaangevende fabrikant van goederen voor volwassenen.

Vergeet niet de belangrijkste regels van handmatige stimulatie

We gebruiken Smeermiddel alleen op siliconenbasis voor handmatige genegenheid. Water verdampt heel snel en is geschikt voor orale stimulatie.

Hoofd houdt van nadruk en duw.

Teugel kan niet worden gegooid.

Elke techniek moet niet meer dan 50 seconden worden gedaan, anders wordt de man gebruikt en stopt met het voelen van iets.

Doe niet meer dan 2-3 technicus per keer.

# 1 Warming een man

Techniek “Calipblat"

Deze techniek wordt gebruikt om de erectie te verhogen. We stimuleren de palm van het niet-bewerkte lid in een cirkel, rollen het op de maag.

Techniek “glans"

“Gloss” is ideaal kamagra 100mg kopen voor het begin van de erotische show: opwarming en opwindende bewegingen wakker seksueel verlangen in een man. Eén hand houdt een lid aan de basis en het andere – overvloedig gesmeerd smeermiddel op siliconenbasis – we beginnen te wrijven, alsof we water, het hoofd, en dan andere erogene zones op de penis.

Techniek “boot"

Spannende techniek waarna de erectie onvermijdelijk is. Twee palmen verbinden met elkaar boot, en sla dan een lid van een man tussen handen, stimuleren met grote vingers een teugel en een sovik op het lichaam van een lid. Alle bewegingen maken een focus af.

Techniek “Vortex plezier"

Ik wikkel een lid aan de basis met één hand en begin de cirkelvormige bewegingen te stimuleren. We sluiten het hoofd en dezelfde cirkelvormige bewegingen stimuleren alle erogene zones.

Gebruik: Siliconen Verwarming Smeermiddel Wicked Ultra Heat

# 2 beheren zijn verlangen

Handmatige technici U kunt de erectie van uw man versterken, evenals het beheren met orgasme: om plezier te doen of te benaderen.

Techniek “Hoefijzer"

Index en duimen bedekken de basis van het lid en stimuleer de zijkanten van het scrotum met lichtpersen (niet overdrijven!) Bewegingen.

Techniek “Wonders"

Vier vingers onder de achterkant van het scrotum (onder) en duim – op de scheidsnaad. Met wrijvende bewegingen, bevorderde de naad, met de tweedehand stimuleert het hoofd.

Techniek “pianist"

Deze techniek kan een man tot een helder orgasme brengen! Eén hand sluit het hoofd en stimuleert haar bewegingen die vergelijkbaar zijn met de extrusie van citroen, de duim moet altijd het hoofdstel stimuleren. De tweedehands comprimeert de basis van het mannelijke lid.

Gebruik: Wicked Water Based Smeermiddel met Sugar Apple Fragrance of Mocke Coffee Aroma

# 3 orale verleiding

Techniek “dubbel plezier"

Klik lid met twee handen. Men gaat op de spiraal en de tweede – in de spiraal, die het scrotum beïnvloedt. Op deze manier worden alle erogene zones van het mannelijke lid gestimuleerd.

Techniek “vacuüm"

Kook het hoofd van een ledenlippen en probeer haar te zuigen. Sensaties zoals als de wangen in de mond vallen.

Techniek “Fan Geisha"

Klik op het hoofd met twee open handpalmen, dan gaan we naar de basis van het vat van het lid, klimmen op en op het hoofd veranderen we de palm op sommige plaatsen, die je vingers verspreiden, fan maken. Dus stimuleren we de erogene zones op het hoofd perfect.

Techniek “Nederlands"

We maken een ring van de index en de duim en klem een ​​lid onder de wond door Furridge met één hand, en de tweede ring van de handen wikkelen de lul aan de basis. Maar dit is niet alles: met deze techniek maken we een “vacuüm” lippen! Moeilijk? Nee, het is de moeite waard om gewoon te beginnen. We verzekeren u om het beu te worden van u heeft geen tijd, het orgasme zal volledig sluiten. Voor volledig geavanceerde meisjes adviseren wij een beetje compliceren de taak: cirkelvormige bewegingen van ringen (index en duimen!) Ik stimuleer een lid van 15 seconden en ga dan naar de diepe keel. Verder heb ik herhaal de techniek is niet langer 15, en 10 seconden, en voor de derde keer – 5 seconden. Een man bevindt zich in je ritme en bereikt snel een helder orgasme.

Gebruik: Eetbare smeermiddel slecht met een smaak van zoutkaramel of zoete granaat. Deze watergerichte smeermiddelen.

    Deja una respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *